Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

På gång

 

 Utställning Sommaren 2018

S-märka Veteraner eller Riktigt gamla bilar med Värmländsk ägarhistoria.

I sommar har vi fått ihop ett ganska unikt tema: Bilar från 1910- och 20-talen med dokumenterad Värmlandshistoria. 

 

 

 

PÅHÄNGSTEMA

Vi fortsätter den unika privatsamlingen av ett stort antal påhängsmotorer från 1920-talet och framåt, samt några udda och ovanliga skotrar och mopeder. Vi har byggt om och möblerat om denna utställning, och har delat upp fordonen i teman cyklar, påhängare, mopeder och skotrar.

 

 

Evenemang 2018

29/7 Tvåtaktsrallyt, "Ronnie Pompen Memorial". Vårt traditionella rally för mopeder och motorcyklar med tvåtaktsmotor. Startavgift, 100 kr inkl. kaffe och fralla. Start vid muséet klockan 11.30.

5/8 Rule Britannia Brittiska Dagen. Vår träff för alla brittiska fordon. I år firar vi femårsjubileum för träffen. Cruisingrunda och utlottning av priser. I anmälningsavgiften 50 kr/person ingår fika och fritt inträde för föraren. Grillning av hamburgare. Träffen pågåt kl 12.00 - 15.00. Vi får besök av Bernt Ståhl från Veteranbils-TV som kommer att dokumentera träffen under dagen.  VÄLKOMNA!

9/9  Tvåtaktsrallyt, höstupplagan. Start vid muséet kl. 11.30.

 

Måndagsträffar. Vi fortsätter med våra populära måndagsträffar som vanligt under 2018. Årets datum:  30/7, 27/8, 24/9, 29/10, 26/11, 17/12. (OBS! December månads träff tidigarelagd två veckor pga. nyårsafton.)

 

                                                                                                                                                                 

Klubbar på ingående: